Over ons

G.F.H. Schilders en Afwerkingsbedrijf is een enthousiast en vakkundig team werkzaam voor onder andere particulieren,
bedrijven, (gemeentelijke) instellingen, woningbouwverenigingen en verenigingen van eigenaren. Wij zijn een klein maar flexibel bedrijf, waar vakmanschap en service hoog in het vaandel staat. Wij beschikken over de mogelijkheid om uw schilderwerk tot in de puntjes te verzorgen, en net dat beetje meer te geven doordat wij ook andere werkzaamheden kunnen verrichten.

 

Wilt u gelijk contact met ons opnemen bel dan 06 54 29 42 98

 

 

KLANTEN REVIEWS

Wij hebben enige weken geleden ons hele huis laten schilderen door G.F.H. Schilders. Wij zijn zeer tevreden. Met 3 man is alles lekker vlot en goed geschilderd. Alles voor de afgesproken prijs, terwijl er eigenlijk wel wat meerwerk was. Ook het nieuwe deurbeslag voor en achter werd zonder extra kosten vervangen. Zeker een aanrader dit bedrijf!

G.F.H. Schilders doet al jaren ons schilderwerk naar volle tevredenheid. Duidelijke prijsafspraken en afspraken worden nagekomen.

Uitstekend werk en prettig persoon. Dat zijn kort gezegd de twee conclusies als we aan GFH Schilders Harderwijk denken. Gerwin schildert netjes, doet meerwerk uitstekend en is rustig en prettig in de omgang. Hij denkt met de klant mee en het eindresultaat is schitterend. Snel en accuraat schilderwerk. Ook koof gebouwd met LED spotjes en prachtig afgewerkt. Aan te bevelen.

gallery/2018-01-19-photo-00003625